Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
четвер, 25 грудня 2008 р.

Прогресивне опалення у школі села Яроповичі Андрушівського району

Десять шкіл, дванадцять дитячих садків, вісім медичних закладів та чотири районні будинки культури в області у найближчі два роки планується перевести на електроопалення. З цього приводу у школі села Яроповичі Андрушівського району, яка поки єдина з навчальних закладів області опалюється за допомогою електрообладнання відбулося виїзне засідання робочої групи з переведення на електроопалення установ бюджетної сфери.
Тонни вугілля, тeпло лише стільки, скільки працює кочегар і діти в класах все одно одягнені. Так у Яроповичах було до цього року, поки не збудували нову школу в якій працює зручне, економне.
Члени робочої групи з переведення на електроопалення установ бюджетної сфери під час перебування в Яроповичах обговорювали можливість такого опалення в інших соціальних закладах області. Про роботу електроопалення розповів Олександр Лазебник директор підприємства, що встановлювало теплоакумулююче обладнання в школі.
За офіційною інформацією Україна посідає четверте місце у світі з обсягів виробництва електроенергії на одного мешканця, але на електроопалення у комунальній сфері та закладах соціальної інфраструктури використовується лише 1% від загального електронавантаження. Натомість гріємося за допомогою дорогого газу, за який щороку, окрім того що, оплачувати, треба ще й боротися.

Архів блогу