Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
суботу, 19 червня 2010 р.

ФК "Червоне" виграв турнір пам’яті Володимира Цимбалюка

У той час, коли уся планета спостерігала за розвитком подій на чемпіонаті світу з футболу, на центральному стадіоні села Кирилівка Андрушівського району, що на Житомирщині, відбулося неординарне дійство. Команди із сіл Нехворощ, Червоне, Городківка та Крилівка виборювали звання переможця у футбольному турнірі пам’яті крилівчанина Володимира Цимбалюка.
Рік назад не стало людини, члена Народної Партії, якого люди чотири рази підряд обирали сільським головою.Завжди пам’ятатимуть про добрі справи свого друга та соратника і народники Житомирщини. Крилівський сільський голова, голова осередку Народної Партії Юлія Федорчук у свій час підняла питання про встановлення пам’ятника на могилі Володимира Васильовича. Обласне партійне керівництво пообіцяло допомогти. Пообіцяло – допомогло. На освячення встановленого пам’ятника суботнього ранку до с.Крилівка з’їхалися сільські голови, які знали і працювали разом із Володимиром Цимбалюком, керівництво району та силових структур.
Виступаючи перед громадою села та родиною померлого головний народник області Микола Рудченко наголосив: « З життя пішла не лише чудова людина, а й усі її плани, яким так і не судилося бути здійсненними. Та про гарні діла нашого однопартійця крилівчанам буде щороку нагадувати футбольний турнір, який з часом стане гарною традицією».
І справді, уся сільська громада та люди із сусідніх сіл прийшли на крилівський стадіон, аби вболівати за улюблені футбольні команди. А народники перед початком футбольного турніру виконали іще одну обіцянку: вручили крилівським футболістам футбольну форму та футбольні м’ячі. Цей подарунок спортсмени змогли отримати завдяки сприянню депутата обласної ради Петра Литвина. « З отриманням нової форми для нашої команди відкриваються нові можливості. Ми зможемо достойно виступати на виїзді і обов’язково будемо боротися за першість району”, - поділився своєю радістю капітан крилівської футбольної команди Олексій Скобель.
Результатом започаткованого народниками футбольного турніру стало те, що перемогу вибороли спортсмени смт Червоне, на другому місці опинилися футболісти с.Городківка, а третє місце дісталося господарям турніру, крилівським футболістам.

Прес-служба Житомирської обласної
організації Народної Партії

0 коментарі:

Архів блогу