Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 15 жовтня 2013 р.

1 жовтня - День ветерана. Міжнародний день громадян похилого віку

1 жовтня голова районної державної адміністрації Мазур Б. В. та голова райкому профспілки працівників АПК Дергай А. Б. вітали ветеранів війни і праці з Міжнародним днем громадян похилого віку та Днем ветерана, відвідували їх дома, цікавилися умовами проживання.

Побували і в андрушівчанки БРАЖЕВСЬКОЇ Юзефи Андріївни, яка багато років трудилася в районному управлінні сільського господарства. Свою роботу вона завжди виконувала старанно і добросовісно. Колишні колеги добре пам'ятають її як відповідального працівника, чиї поради завжди були вчасними і доречними. Юзефа Андріївна, хоча й має поважний вік, але без сторонньої допомоги обробляє город, веде нехитре господарство.
Гості зичили Бражевській Ю. А. здоров'я і довголіття та вручили продуктовий набір.
Віра Федорівна ГОРДІЄНКО родом з Кіровоградщини, але давно живе в Андрушівці. За своє довге трудове життя - їй уже 85, працювала на різних роботах, аби прогодувати родину, заробити, як каже старенька, достойну пенсію. Трудилась і на фермі, і в школі, на пенсію пішла із ЗАТ фабрика «Восход».
Так склалося, що тепер вона мешкає одиноко, а через проблеми із здоров'ям без сторонньої допомоги жінці не обійтися. Тож справжніми її покровителями і помічниками стали соціальний робітник В. В. Кравчук, яка опікується пенсіонеркою вже 10 років, та сусідка Т. М. Богач.
В Міжнародний день громадян похилого віку стареньку відвідали начальник управління соціального захисту населення А. М. Балюк та директор терцентру Н. В. Подік, які вручили жінці продуктовий набір, розпитали про проблеми, зичили їй здоров'я.

0 коментарі:

Архів блогу