Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
неділю, 29 вересня 2013 р.

Відбулася 17 сесія Андрушівської районної ради VI скликання

27 вересня 2013 року відбулася сімнадцята сесія районної ради шостого скликання. На пленарному засіданні депутати заслухали звіти голови постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та соціального розвитку села В.І.Семенюка про роботу постійної комісії та начальника управління фінансів райдержадміністрації Н.О.Суботенко про виконання районного бюджету за перше півріччя поточного року, затвердили три районні програми , технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок для сільськогосподарського використання , а також розпорядження голови райдержадміністрації «Про внесення змін до районного бюджету на 2013 рік». Розглянули тринадцять питань комунальної власності та внесли зміни до районного бюджету. В роботі сесії взяла участь. П.Кравченко,консультант з питань діяльності постійних комісій обласної ради.

пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

Андрушівська райдержадміністрація незаконно надала 25 гектарів для фермерського господарства «Добробут-2008»

Позов прокуратури Андрушівського району про незаконну передачу в оренду земельної ділянки площею понад 25 га Житомирським окружним адміністративним судом задоволено у повному обсязі.

Установлено, що розпорядженням голови Андрушівської райдержадміністрації надано дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки площею 25 га вартістю понад 500 тис грн для ведення фермерського господарства «Добробут - 2008».

Таке рішення суперечить положенням земельного законодавства щодо передачі земельних ділянок на конкурентних засадах, а тому прокуратура району оскаржила дане розпорядження у судовому порядку.

www.1.zt.ua/news/ekonomika/andrushivska-rayderzhadministratsiya-nezakonno-nadala-25-gektariv-dlya-fermerskogo-gospodarstva-dobrobut-2008.html

Виїзне засідання Координаційної ради

18 вересня 2013 року на базі Великомошківецькї сільської ради відбулося виїзне засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради. Члени Координаційної ради та запрошені оглянули соціальну сферу села.

Були приємно вражені внутрішнім інтер'єром та дизайнерським оформленням ігрової площадки дошкільного закладу, квітковим розмаїттям пришкільної території, тематичними виставками сільської бібліотеки. Сільський голова Р.С.Постернак, ознайомила учасників зібрання з історією села , проблемами та досягненнями територіальної громади, яку очолює восьме скликання. Стан підготовки закладів соціально – культурної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період охарактеризував В.Б.Шпаківський – заступник голови районної ради . Начальник відділу освіти РДА С. І. Сословська доповіла про стан дошкільної освіти в районі. Важливе питання виконання Закону України « Про адміністративні послуги» виконкомами рад та реалізацію проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» підняли перед головами рад начальник відділу економіки та розвитку інфраструктури РДА С.В.Добровольський , начальник центрального відділення поштового зв'язку Андрушівка 1 С.В.Криворотенко та перший заступник директора «Укрпошта» А.О.Куликівський. На спільній роботі служби у справах дітей з органами виконавчої влади по здійсненню контролю за вихованням дітей в сім'ях, які опинилися в складних життєвих обставинах та захист житлових прав дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського спілкування зупинилася І.Т.Нечепа, начальник служби у справах дітей РДА. Директор районного центру зайнятості С.Б.Солопій дав роз'яснення щодо організації громадських робіт. Учасники зібрання обговорили також питання освоєння субвенції на поточний та капітальний ремонти доріг комунальної власності, проекту Конституції України в частині місцевого самоврядування, впровадження програмного забезпечення автоматизованого ведення погосподарського обліку в сільських радах . Підводячи підсумки засідання голова районної ради О.В.Мельник підкреслив, що головним на селі був, є і залишається сільський голова. Жодне питання не вирішується без його участі. Підтвердженням цьому є сьогоднішнє засідання. Кожен з виступаючих особливу увагу і можливість вирішення піднятого питання пов'язує з головою громади. Голова райдержадміністрації Б.В.Мазур звернув увагу присутніх голів місцевих рад на утримання в належному стані об'єктів соціальної сфери та підвідомчої території Великомошківецької ради, подякував керівнику сільськогосподарського підприємства «Спіка» Г.А.Авдеєву за надання спонсорської допомоги радам та територіальним громадам району.

четвер, 5 вересня 2013 р.

Обласний турнір з футболу в Андрушівці

У 2006 році ветеран органів внутрішніх справ, генерал-майор міліції у відставці Петро Грозінський започаткував проведення обласного турніру з футболу серед співробітників правоохоронних органів. Цього року на футбольному полі в Андрушівці за кубок генерала Грозінського змагалися команди слідчого управління, УДАІ, управління громадської безпеки, Андрушівського та Попільнянського райвідділів міліції, місцеві ФК «Буревісник» і ФК «Зоря», команда футболістів із села Нехвороща Андрушівського району.

Відкриваючи турнір, Петро Васильович наголосив на тому, що до участі у спортивних змаганнях, проведення яких підтримують органи місцевої влади, щороку долучаються все більше команд. Гра у футбол стала справжнім, захоплюючим спортивним святом і для молодих правоохоронців. Привітали футболістів, побажали їм цікавої гри, чесної перемоги голова райдержадміністрації Борис Мазур, голова районної ради Олександр Мельник.

На футбольному полі правоохоронці продемонстрували динамічну та цікаву гру. Вболівальники не стримували своїх емоцій, спостерігаючи й за фінальним матчем між командами управління громадської безпеки та слідчого управління МВС України в області. «Громадська безпека» здобула перемогу над слідчими з рахунком 2:0. Третє місце посіла команда Попільнянського райвідділу міліції. За рішенням суддів кращим гравцем турніру став дільничний інспектор Житомирського райвідділу міліції Сергій Борисов, кращим воротарем — слідчий із особливо важливих справ слідчого управління Олександр Купрія-нов. а кращим бомбардиром — заступник начальника управління кадрового забезпечення УМВС України в області Віктор Колесник. Командам-переможницям, кращим футболістам Петро Грозінський вручив спеціальні призи, кубки, почесні грамоти та дипломи.

Переможців, призерів, усіх учасників обласних змагань із футболу привітав перший заступник начальника УМВС України в області Василь Дячук. Він зазначив, що проведення турніру сприятиме залученню молоді до занять спортом, налагодженню дружніх стосун -ків правоохоронців із населенням.

Володимир Степовий
середу, 4 вересня 2013 р.

Працівники міліції Андрушівського райвідділу УМВС вилучили у 46-річного жителя району 33 патрони

Працівники міліції Андрушівського райвідділу УМВС вилучили у 46-річного жителя району 33 патрони, які той носив при собі. Ще одного поціновувача боєприпасів правоохоронці затримали в Бердичеві, де у 43-річного місцевого жителя вилучили 31 патрон різного калібру. Усі вилучені набої направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Слідством буде встановлено, з якою метою чоловіки зберігали патрони.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що відповідно до ст.263 Кримінального кодексу України за носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Водночас, у разі добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв, особа звільняється від кримінальної відповідальності.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

Архів блогу