Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

На Житомирщині поки 29-річний господар дивився телевізор ледь не згорів будинок

На пункт зв’язку 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Андрушівка 31 жовтня о 00:52 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що розташований в с. Миньківці.

До служби порятунку «101» зателефонував господар помешкання. 29-річний чоловік проживає сам. Вночі він розтопив грубу та пішов дивитися телевізор. Трохи згодом почув тріскотіння на даху та вибіг на вулицю аби перевірити, що сталося. Побачивши, що з-під димаря летять іскри, господар одразу сповістив про це рятувальників.

Черговий караул вогнеборців, який прибув до місця виклику встановив, що горить дах дерев’яного житлового будинку. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання на горищі. Завдяки вмілим діям бійців ДСНС о 01:30 пожежу було локалізовано, а о 02:40 – повністю ліквідовано.

Щоб запобігти подальшому розповсюдженню полум’я, надзвичайники розібрали частину даху. Внаслідок події вогнем знищено лише покрівлю. Загиблих та травмованих не виявлено, - повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Відбулося засідання спостережної комісії

24 жовтня 2014 року відбулося засідання спостережної комісії при Андрушіській райдержадміністрації. На розгляд комісії були винесені такі питання:

1.Дотримання засудженими особами вимог кримінально - виконавчої інспекції Андрушівського району та спостережної комісії райдержадміністрації.
2.Сприяння у соціальній адаптації засудженим особам, шляхом отримання паспорта та працевлаштування.
3.Проведення тематичного семінару на тему: «Попередження рецидивної злочинності».

По даним питанням були прийняті відповідні рішення.

Секретар спостережної комісії В.В. Драгунова
середу, 22 жовтня 2014 р.

Браконьеры Андрушевского района не успели поживиться пойманным кабаном

Инспекторами Государственной экологической инспекции в Житомирской области в ходе совместного рейда с представителями охотничьего хозяйства ООО «Камиа Плюс» обнаружен очередной факт браконьерства.

На территории Андрушевского района на землях вышеупомянутого охотничьего хозяйства выявлен факт охотничьего браконьерства. А именно - задержана группа лиц, которые незаконно поймали дикого кабана в возрасте 5 лет.

У браконьеров при проверке было обнаружено два охотничьих ружья, один из которых не зарегистрирован. На место происшествия прибыли сотрудники дежурно-оперативной части Андрушевского ГО УМВД для выяснения всех обстоятельств правонарушения.

Экологические инспекторы, в свою очередь, привлекли правонарушителей к административной ответственности в виде штрафа.

Также охотникам начислен ущерб, причиненный охотничьему хозяйству ООО «Камиа Плюс» в размере 10 тыс. грн. Ущерб оплачен в полном объеме.

неділю, 19 жовтня 2014 р.

З Днем харчової промисловості

Щиро вітаю вас із професійним святом!

Значення харчової промисловості в економіці важко переоцінити, оскільки тут виготовляється така життєво необхідна продукція як продовольчі товари.

У нинішніх умовах трудовим колективам галузі вдалося наповнити продовольчий ринок якісними продуктами харчування, підвищити конкурентноздатність виробів. Прилавки наших магазинів наповнені різноманітними продуктами, зокрема й виробників Андрушівщини: ПП Гринишин В.Є. хлібобулочні та кондитерські вироби, ТОВ "Андрушівський маслосирзавод" молочні вироби, ДП "Червоненський завод продтоварів", ВАТ "Червінський цукровик". У будні й у свята, в умовах безперервного виробництва численний колектив працівників харчової та переробної промисловості краю задовольняє постійно зростаючі потреби мешканців і гостей району у високоякісних і доступних за ціною продовольчих товарах.
Харчова промисловість Андрушівщини має ще великий невикористаний потенціал, отже влада району повинна вести в цьому напрямку активний творчий пошук, залучаючи інвестиції, створюючи сприятливі умови для ефективного використання наявних виробничих потужностей, поєднання найновіших технології та передового досвіду з українськими традиціями.
Шановні працівники галузі, із почуттям великої вдячності за вашу невтомну працю зичу вам і вашим родинам миру та злагоди, добра та здоров'я, щасливого майбутнього й нових трудових досягнень задля добробуту людей, в ім'я процвітання України й нашого рідного краю!

Голова районної ради
В.В. Костик

пʼятницю, 17 жовтня 2014 р.

Семінар голів місцевих рад в с.Городківка

17 жовтня 2014 року на базі Городківської сільської ради відбувся семінар голів місцевих рад Андрушівського району.

Відкрив семінар голова Андрусівської районної ради Костик В.В.. З інформацією про історію села виступив сільський голова Кебал В.В. Перед учасниками пленарного засідання виступила депутат Верховної Ради України Лабунська Анжеліка Вікторівна. З інформацією «Про готовність закладів соціальної сфери до роботи в осінньо - зимовий період» виступив Шпаківський В.Б. – заступник голови районної ради. «Про охорону культурної спадщини громад розповіла начальник відділу культури Білецька Галина Іванівна. По завершенню пленарного засідання голови місцевих рад взяли участь в показовому заході «День села Городківки».

вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Привітання голови районної ради зі святом Покрови Пресвятої Богородиці

Шановні жителі району!

Свято Покрови одне з найголовніших для українського народу. Як свою заступницю Пречисту Діву Марію особливо шанували лицарі українського духу – козаки та воїни. На честь Покрови Пресвятої Богородиці в Україні зведено тисячі храмів. Ікони Божої Матері є майже в кожній українській родині.
Від часів Хрещення Київської Русі і до наших днів це свято духовно об'єднувало наш народ, живило його вірою у повсякчасне заступництво Божої матері за людський рід, за мир і добро на нашій землі.
Зичу вам міцного здоров'я, щастя, миру, злагоди і добробуту.
Нехай у цей святий день благодаттю й любов'ю сповняться наші серця. Нехай покров Пресвятої Богородиці оберігає усіх нас.

З повагою Голова районної ради
В.В. Костик

неділю, 12 жовтня 2014 р.

Фото панорама Андрушівський цукровий завод

Фото панорама біля цукрового заводу, зі сторони річки Гуйва.
Місце фотозйомки: Андрушівський цукровий завод (м.Андрушівка, Житомирська обл., Україна).
Дата фотозйомки: 11.10.2014 року.

Автор фото: Сергій Іонніков.
http://ionnikov.at.ua
http://ok.ru/ionnikov
http://vk.com/ionnikov
http://twitter.com/ionnikov
http://www.facebook.com/ionnikov
http://my.mail.ru/mailua/ionnikov
http://club.foto.ru/author/ionnikov
http://fotki.yandex.ru/users/ionnikov/
http://www.flickr.com/photos/ionnikov/
http://www.panoramio.com/user/ionnikov
https://www.google.com/+SergeyIonnikov
http://www.dailymotion.com/ionnikov
http://www.youtube.com/ionnikov
http://www.vimeo.com/ionnikov







четвер, 9 жовтня 2014 р.

Андрушівські районні електричні мережі ПАТ «Житомиробленерго»

Название: Андрушівські районні електричні мережі ПАТ «Житомиробленерго»
Адрес: Житомирская область, Андрушёвка, вул. VI з'їзду Рад, 1

Телефон: (041-36) 2-16-53, (0412) 40-21-50
Сайт: http://www.ztoe.com.ua

Основним видом діяльності ПАТ «Житомиробленерго» є постачання електроенергії за регульованим тарифом. Товариство «Житомиробленерго» також надає інші послуги населенню та юридичним особам:
• Перевірка, встановлення, ремонт та заміна лічильників електроенергії.
• Підключення будинків до електромережі.
• Будівельно-монтажні та електромонтажні роботи (будівництво і реконструкція електроустановок, улаштування вводів в житлові будинки, монтаж виносних шаф обліку електричної енергії, виконання ремонту кабельних мереж та повітряних ліній тощо);
• Видача технічних умов на приєднання електроустановок.
• Проектно-вишукувальні роботи, погодження проектної документації.
• Допуск до експлуатації електроустановок.
• Оформлення та нагляд за роботами в охоронній зоні електромереж.
• Технічне обслуговування абонентських електроустановок;
• Лабораторні роботи (пошук і визначення місця пошкодження кабельних ліній, вимірювання опору контуру заземлення, заземлювача опори, вимірювання опору і ємності обмотки машин, апаратів, опору ізоляції, випробування підвищеною напругою, вимірювання пробивної напруги тощо).

понеділок, 6 жовтня 2014 р.

Андрушівський районний сектор Управління ДСНС України у Житомирській області застерігає

З настанням осінньо-зимового періоду у пожежно-рятувальну службу дедалі більше надходить повідомлень про пожежі та трагічні випадки на них, причинами яких є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів, пічного опалення та електрообігрівачів.
Це є результатом того, що у повсякденних турботах, рятуючись від холоду, багато людей проявляють недбалість, не звертають увагу на дотримання протипожежного режиму. Майже всі пожежі виникають в житловому секторі. В основному лихо приходить в будинки інвалідів, пенсіонерів та безробітних громадян. Як наслідок, найбільша кількість пожеж та загиблих людей на них реєструється в осінньо-зимові місяці року, тобто коли люди починають інтенсивно використовувати прилади опалення та електрообігрівачі.
Ще одною і найпоширенішою причиною пожеж та загибеллю на них громадян є куріння у ліжку, найчастіше в нетверезому стані. Враховуючи те, що у холодну пору розпивають алкогольні напої у квартирах, це врешті решт призводить до пожежі. Лише за минулий осінньо-зимовий період 2013-2014 років в Андрушівському районі виникло 20 пожеж.
Основними причинами виникнення пожеж є інтенсивне використання опалювальних приладів, збільшення навантаження на електромережі, використання для опалювання саморобних електроприладів, порушення правил при проведенні електрозварювальних робіт, необережне поводження з вогнем при розігріванні комунікацій систем опалення та водопостачання, дитячі пустощі з вогнем.
В більшості випадків пожежі є наслідком того, що керівники та відповідальні особи послабили увагу до питань організації роботи щодо збереження державного майна від знищення вогнем, недостатньо вимагають з керівників підвідомчих об’єктів забезпечення виконання встановлених норм і правил, спрямованих на запобігання пожеж та загибелі людей на них, послаблення виховної роботи з дітьми у школах щодо попередження дитячих пустощів з вогнем.
Отже, щоб лихо не прийшло до вашої оселі, зробіть своєчасні висновки і будьте уважними та обережними. Не паліть у ліжку, слідкуйте за станом приладів опалення, не допускайте використання електрообігрівальних та нагрівальних приладів саморобного виготовлення, дотримуйтесь протипожежних правил під час користування ними, а при виявленні вогню чи запаху диму негайно телефонуйте за номером 101!

Відбулося закриття місячника військово-патріотичної роботи

2 жовтня 2014 року на базі Івницької ЗОШ І-ІІІст. було проведено урочисте закриття місячника військово-патріотичної роботи, присвяченого 23-й річниці Товариства сприяння обороні України.
В заході взяли участь голова Андрушівської районної організації ТСОУ - Кулик О. А., заступник голови Андрушівської РО ТСОУ – Бобер В.А, головний спеціаліст сектору у справах сім?ї молоді та спорту Андрушівської РДА – Пінчукова Н.О., майор юстиції –Владіміров І.М, прапорщик в\ч 1912 – Каленський О.Б., учасники антитерористичної операції на Сході України – Василенко В.В. та Шаповалов О.В., педагогічний та учнівський колектив Івницької ЗОШ І-ІІІст.
Протягом місячника в первинних організаціях Андрушівської РО ТСОУ було проведено спортивні змагання, конкурси малюнків та учнівських творів, походи бойовими місцями, зустрічі з військовослужбовцями та ветеранами Великої вітчизняної війни, впорядкування братських могил та обелісків.
За підсумками місячника військово-патріотичної роботи найактивніших учасників було нагороджено грамотами. За вагомий особистий внесок у справу військово-патріотичного виховання підростаючого покоління нагороджено подякою від Андрушівської РО ТСОУ вчителя Захисту Вітчизни Івницької ЗОШ І-ІІІст. Гебрича С.С. По завершенню урочистостей було проведено спортивні змагання між учнями старших класів.

Марина Погоріла, Інструктор з ОМР Андрушівського спортивно-технічногоклубу ТСОУ
пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

Вітання голови районної державної адміністрації Р.В. Гавриловича з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти

Шановні освітяни!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти!
Схиляю голову перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, навчаєте нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.
Прийміть вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнений, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.
Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.
Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління – майбутнього нашої Батьківщини.

Голова районної державної адміністрації Р.В. Гаврилович

Вітання з нагоди Дня освітян

Шановні освітяни!

Щиро вітаю Вас з професійним святом! Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.

Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

Бажаю Вам, дороги вчителі, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої людської пам’яті.

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

Голова районної ради
В.В. Костик

Андрушівська дільниця Бердичівського УЕГГ

Название: Андрушівська дільниця Бердичівського УЕГГ
Адрес: Житомирская область, Андрушёвка, вул. Лисенка,15

Телефон: 2-15-84
Сайт: http://zhitomirgaz.com.ua
Email: gazan@an.zt.ukrtel.net

Відкрите акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Житомиргаз» надає наступні послуги населенню:
• Встановлення, перевірка та ремонт лічильників газу.
• Технічне обслуговування, ремонт газового обладнання.
• Приєднання до газових мереж; газифікація будинків, комуна-льно-побутових об’єктів.
• Виготовлення проекту на газифікацію житлового будинку.
• Внесення змін в технічні умови на газифікацію.
• Припинення або відновлення подачі газу по заяві споживача.
• Видача технічних умов на газифікацію або реконструкцію га-зової мережі індивідуальних житлових будинків, промислових об’єктів та ін.
• Приймання в експлуатацію та видача технічних умов на вста-новлення газового приладу (водонагрівач, опалювальний ко-тел, газовий конвектор, опалювальна піч та ін..).
• Приймання в експлуатацію системи газопостачання індивідуа-льного житлового будинку, багатоквартирного житлового бу-динку.
• Постачання природного і скрапленого газу.

четвер, 2 жовтня 2014 р.

Відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя

1 жовтня в залі засідань районної ради відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя, в яких взяли участь голова райдержадміністрації Р. В. Гаврилович, голова районної ради В.В. Костик, начальник відділу освіти райдержадміністрації С.І. Сословська.
Виступаючи перед освітянами Роман Васильович висловив їм подяку за віддану працю та відзначив величезний внесок працівників освіти району у справу виховання та навчання підростаючого покоління.
Також теплі поздоровлення вчителям лунали від голови районної ради В.В. Костика та начальника відділу освіти С.І. Сословської.
За гідне представлення нашого району на обласних та загальнодержавних учнівських конкурсах, олімпіадах керівники району нагородили Грамотою районної державної адміністрації та районної ради та грошовою премією освітян:

Закусило Любов Володимирівну, вчителя історії та правознавства Бровківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
Борисову Людмилу Вікторівну, вчителя історії та правознавства Андрушівської гімназії.
Пташника Ігоря Петровича, вчителя географії Андрушівської гімназії.
Павленко Світлану Василівну, вчителя англійської мови Андрушівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1.
Повальчука Володимира Володимировича, вчителя хімії Андрушівської гімназії.
Короля Івана Андрійовича, вчителя фізики Андрушівської гімназії
Корніцьку Ольгу Миколаївну, вчителя фізкультури Андрушівської гімназії
Захарчука Валерія Васильовича, вчителя інформатики Андрушівської гімназії
Зіненка Вадима Руслановича, вчителя фізики Андрушівської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 1
Омельчук Олену Михайлівну, вчителя біології Андрушівської гімназії
Мамінчука Володимира Івановича, вчителя трудового навчання Андрушівської гімназії
Цівцівадзе Віктора Івановича, вчителя математики Гальчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.
Бойко Софію Борисівну, вчителя російської мови Андрушівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1.
Островську Наталію Володимирівну, вчителя української мови та літератури Андрушівської гімназії
Самусь Ольгу Пилипівну, вчителя біології Андрушівської гімназії
Трикуліча Василя Григоровича, вчителя фізкультури Андрушівської гімназії
Здан Наталію Володимирівну, вчителя трудового навчання Андрушівської гімназії
Карпенко Ларису Михайлівну, вчителя німецької мови Андрушівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1.
Семеняка Віталія Андрійовича, вчителя хімії Червоненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
Олійник Альону Юріївну, вчителя біології Червоненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
Чудовим подарунком для всіх освітян став святковий концерт, підготовлений працівниками відділу культури.

На завершення урочистостей присутні виконали державний гімн України та сфотографувалися на згадку.

середу, 1 жовтня 2014 р.

Увага розпочався місячник добровільної здачі зброї в Андрушівському районі

З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, профілактики злочинів з їх використанням та на виконання плану основних заходів МВС України на поточний рік з 27 вересня по 31 жовтня розпочався місячник добровільної здачі зброї, вибухових матеріалів і спеціальних засобів.

Керівництво Андрушівського РВ повідомляє, що згідно ст.. 263 ч. 3 КК України громадяни, які добровільно здали органам влади зброю – звільняються від кримінальної відповідальності, та в подальшому можуть зареєструвати її на себе згідно законодавства.

За збереження, придбання, виготовлення, передачу чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу згідно ст.. 263 ч.1 КК України, караються позбавленням волі на строк від 2 до 5 років.

За збереження, продаж чи передачу громадянам гладко ствольної мисливської чи холодної зброї без дозволу ОВС передбачена адміністративна відповідальність за ст.. 190 КУпАП, з конфіскацією зброї або без.

Начальник Андрушівського РВ майор міліції Сергій Бойко

Архів блогу