Шукати в цьому блозі

Translate

Статистика сайта

Відвідувачі по країнам
Відвідувачі за останні 24 години
вівторок, 31 березня 2015 р.

До відома підприємств, установ, організацій Андрушівського району

Постановою КМУ від 04.03.2015р. №105 затверджено Порядок виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період (далі - Порядок).
Для виплати компенсації підприємство, установа або організація подає щомісяця до 15 числа управлінню праці та соціального захисту населення звіт про фактичні витрати на виплату середнього заробітку працівникам згідно з додатком 1 Порядку, погоджений військовим комісаріатом, який здійснював призов працівника на військову службу, в частині підтвердження призову та проходження військової служби.
Отримати більш детальну інформацію можливо в управлінні праці та соціального захисту населення Андрушівської райдержадміністрації, що знаходиться за адресою: м.Андрушівка, вул.Зозулінського, 5 або за тел.2-11-34.

Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення М.М.Ляшук
вівторок, 10 березня 2015 р.

Дозвільний Центр інформує

Відповідно до чинного законодавства в районі функціонує Дозвільний Центр, що є невід’ємною складовою Центру з питань надання адміністративних послуг райдержадміністрації. Дозвільний Центр діє за принципом організаційної єдності згідно з яким видача документів дозвільного характеру (переоформлення, видача дублікатів, анулювання) суб’єктам господарювання здійснюється у Дозвільному Центрі державним адміністратором шляхом взаємодії з представниками місцевих дозвільних органів.
Для забезпечення відкритості в приміщенні Дозвільного Центру прийом суб’єктів підприємництва, здійснюють представники місцевих дозвільних органів ветеринарної медицини та санітарно-епідеміологічної служби району.
Для покращення обслуговування громадян державним адміністратором Дозвільного Центру проводиться прийом громадян за графіком:
Понеділок - п'ятниця з 8.00 до 17.00; без перерви на обід, вихідні дні - неділя, святкові дні.
Через Державного адміністратора суб’єкти господарювання мають змогу оформити:
1) експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів), що займаються виробництвом харчових продуктів, підконтрольних ветеринарній службі та для агро - продовольчих ринків;
2) дозвіл на проведення заходів із залученням тварин;
3) експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів):
- з переробки неїстівних продуктів тваринного походження;
- з виробництва, змішування та приготування кормових добавок, префіксів і кормів, що видаються управлінням ветеринарної медицини в Андрушівському районі.
Також можна отримати експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів), що займаються виробництвом продуктів та їх обігом, що видається Андрушівським міжрайонним управлінням Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області.
За додатковою інформацією щодо переліку та порядку видачі документів дозвільного характеру звертатися за адресою м. Андрушівка, вул. Зазулінського, 5, каб. № 19, тел. 2-10-48.

Державний адміністратор П’ятніцька Л.В.

Андрушівський РС ДСНС України застерігає

Протягом останнього тижня в Андрушівському районі зареєстровано 6 пожеж. Основна причина їх виникнення – спалювання сміття та сухої трави у житловому секторі.
Так, 09.03.2015 року внаслідок загорання сухої трави біля житлового сектору, виникла пожежа в с. Гальчин. Полум’я швидко розповсюдилось на прилеглу допоміжну господарчу будівлю (сарай), але завдяки швидкому реагуванню рятувальників 5ДПРЧ м. Андрушівка пожежу вдалося локалізували та врятувати господарчу будівлю.
Шановні громадяни, пам’ятайте, що розпалювати багаття біля житлового сектору дуже небезпечно, адже це може призвести до знищення вогнем речей і майна та саме головне - загибелі людей.
Андрушівський РС ДСНС України вкотре застерігає:
-Не розпалюйте багаття біля житлового сектору та на відстані не менше 15м. від будівель та споруд;
-Не залишайте багаття без нагляду;
-Не допускайте розведення полум’я біля лісових масивів та полів з сухою травою;
-У разі виникнення пожежі терміново повідомте службу 101, із зазначенням місця виникнення пожежі, ймовірної причини виникнення та напрямку руху полум’я;
-Не кидайте в полум’я легко займисті речовини, в тому числі паливно-мастильні матеріали;
Пам’ятайте, що Ваша безпека та безпека громадян Андрушівського району залежить від кожного з нас.

пʼятницю, 6 березня 2015 р.

Тарас Григорович Шевченко

Дорогі андрушівчани!

В березневі дні український народ віддає шану Герою України – Тарасу Григоровичу Шевченку. Наш Великий пророк двісті років веде нас до справжньої сильної країни. Країни, якою будуть пишатися всі українці, де б вони не жили тут чи за її межами. Завжди, коли українцям було важко, коли вони виборювали свою свободу, Тарас був зі своїм народом.
Зараз його слово правди, слово віри допомагає нам розбудовувати Україну, припиняти розбрат та протистояння. Коли сьогодні агресор загрожує нашій землі, наш Тарас разом з нами в нашому строю. І з ним, його «борітесь - поборите», яке стало нашим гаслом, нашою зброєю, ми переможемо тому що з нами правда, з нами - Бог ,з нами Україна, і з нами – наш Великий Тарас.

Шановні земляки!

Вклонімося пам'яті великого сина українського народу, не забуваймо ніколи його повчальних звернень до нас українців, дорожімо своєю гідністю, своїм добрим ім'ям.

Голова ради В.В. Костик

понеділок, 2 березня 2015 р.

На Житомирщине, в Андрушевском районе, браконьер застрелил киевлянина из охотничьего карабина

Незаконная охота в Андрушевском районе Житомирской области для браконьера стала роковой.

Об этом сообщает Житомирское облуправление лесного и охотничьего хозяйства.

Так, 28 февраля около 17 часов в лесном квартале Андрушевского лесничества государственного предприятия «Попельнянское лесное хозяйство» на территории охотничьих угодий ООО «Камиа Плюс» вблизи с. Городковка Андрушевского района при проведении незаконной охоты произошел несчастный случай со смертельным исходом.

Житель Киева, уроженец с. Городковка Андрушевского района в результате неосторожного обращения с оружием, из охотничьего карабина выстрелом в область шеи смертельно ранил своего товарища, также жителя Киева.

Ранее в охотничьих угодьях Житомирской области задержали группу браконьеров, которые застрелили беременную самку лося.

Зміна вартості на послуги з водопостачання та водовідведення в м.Андрушівка

До уваги споживачів комунальних послуг!

Адміністрація комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс» повідомляє про зміну вартості на послуги з водопостачання та водовідведення:
для населення з ПДВ:

- водопостачання - 7.25грн. за один куб.метр,
- водовідведення - 7.30грн. за один куб.метр,
для бюджетних установ та інших споживачів з ПДВ:
- водопостачання - 8.90грн. за один куб.метр,
- водовідведення - 7.75грн. за один куб.метр,

Дані тарифи встановлені (затверджені) рішенням виконкому Андрушівської міської ради від 18.02.2015року №21 відповідно поданих підприємством розрахунків.
Нові тарифи вводяться в дію з 15 березня 2015року.

Директор КП «Комсервіс» І.Б.Лінецький

Архів блогу